Gospodarska diplomacija

Diplomacija u službi gospodarstva

Peking, 19. lipnja 2017.

Hrvatska predstavljena na Luxury Property Showu

Sajam Luxury Property Show (LPS) Beijing 2017 održava se u svojem 15. izdanju od 16. do 18. lipnja 2017. godine u Pekingu. LPS je vodeća je izložba luksuznih nekretnina u Kini, a očekuje se da će 15. izdanje LPS-a posjetiti preko 6.000 kineskih kupaca luksuznih nekretnina. Na sajmu će nastupiti više od 140 međunarodnih izlagača koji dolaze iz više od 35 zemalja i pokrivaju više od 220 elitnih destinacija. Koncept ovog događanja jedinstven je po tome što se radi o ekskluzivnom događanju na kojem je moguće sudjelovati isključivo na poziv organizatora.

LPS Beijing je događaj koji uključuje trodnevnu izložbu nekretnina, niz konferencija i foruma, prestižni gala koktel i mnoge druge aktivnosti koje povezuju kupce i profesionalce na tržištu luksuznih nekretnina.

Republika Hrvatska i ove je godine prisutna na ovom sajmu, a veleposlanik RH u Kini Nebojša Koharović je u svojem obraćanju predstavio hrvatske potencijale na ovom području i Hrvatsku kao sigurnu destinaciju očuvanog okoliša, posebno istaknuvši i perspektivnu nišu nautičkog turizma.