Gospodarska diplomacija

Diplomacija u službi gospodarstva

Ljubljana, 02. listopada 2018.

VODA AQUA 2018, 02. – 04. listopada 2018. godine, Ljubljana, Slovenija

Tvrtka Icm inženjering, konzalting, marketing d.o.o. (ICM) iduće godine istovremeno uz stručno poslovno sajamsko događanje CleanME, organizira i posve novo sajamsko događanje VODA AQUA. To će obogatiti stručni program sajamskih događanja na Gospodarskom izložbenom prostoru koji će se u Sloveniji i regiji odvijati u terminu od 02. do 04. listopada 2018. godine, u organizaciji ICM.

Nova specijalizirana sajamska događanja VODA AQUA će se sadržajno fokusirati uglavnom na sve vrste voda i brige za vodu. B2B sajamskom događanju je cilj povezati sve tvrtke, institucije i ostale koji su povezani u procese i/ili obrade/prerade voda, te rukovanje s otpadnim vodama, odnosno da su na bilo koji način povezani s tim područjem.

Specijalizirani sajam VODA AQUA je zamišljen kao promocijska i edukacijska platforma za sve one koji žele pokazati svoje proizvode, usluge i/ili tehnologije, rješenja i znanje o upotrebi voda, obradi voda, zaštiti vodenih resursa i vode, te kako se zaštititi pred nesrećama s vodom i za sve one koji se žele educirati o tome.

Sve dodatne informacije možete dobiti na ICM d.o.o. info@icm.si ili na telefon +386 (0) 3620 0703.