Gospodarska diplomacija

Diplomacija u službi gospodarstva

Novi Sad, 15. studenog 2017.

Manifestacija „Dan dobavljača 2017“, 15. studenog 2017.godine, Novi Sad, Srbija

U organizaciji Razvojne agencije Vojvodine (RAV), dana 15. studenog 2017. godine u novosadskom Master centru održat će se manifestacija „Dan dobavljača 2017“. Ovaj događaj će okupiti domaće tvrtke, strane investitore koji posluju na području AP Vojvodine, kao i strane tvrtke, i to iz sektora poljoprivrede, prateće automobilske industrije, ICT, plastike i gume, tekstilnog i metalskog sektora. Organizator navodi kako je cilj Dana dobavljača povezivanje domaćih i stranih gospodarstvenika, povećanje izvoznog potencijala domaćih tvrtki i njihovo poticanje da uđu u dobavljački lanac stranih tvrtki koje posluju u Vojvodini ili inozemstvu. Sudjelovanje je besplatno, a događaj će se sastojati iz dva dijela: prezentacije tvrtki domaćina i poslovni sastanci.

Rok za dostavljanje prijava je 01. studenog 2017. godine.

Očekuje se više od 250 sudionika iz 100 vodećih tvrtki iz Srbije, Austrije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Italije, Mađarske, Njemačke, Rumunjske, Slovačke i Slovenije, najavljuju iz Razvojne agencije Vojvodine. Planove i potrebe svog dobavljačkog lanca predstaviti će tvrtke Ametek, HealthCare Europe, Kolektor ATS, Mecafor, a prezentacije će održati i Razvojna agencija Srbije (RAS), kao i Vojvodina ICT Cluster.

Informacije o programu i sudionicima manifestacije dostupne su na web stranici Razvojne agencije Vojvodine http://rav.org.rs/