Gospodarska diplomacija

Diplomacija u službi gospodarstva

CANBERRA, 12. studenog 2019.

Godišnja konferencija o vojnim komunikacijama i informacijskim sustavima “MilCIS 2019“, 12. - 14. studenog 2019. godine, Canberra, Australija

Od 2007. godine u studenom svake godine, The Defence Chief Information Officer Group (CIOG - Glavna skupina za informiranje časnika obrane), zajedno s University of New South Wales (UNSW) iz Canberre i Institute of Electronic and Electrical Engineers (IEEE), organiziraju Godišnju konferenciju o vojnim komunikacijama i informacijskim sustavima (Annual Military Communications and Information Systems Conference, MilCIS - (http://www.milcis.com.au/). 

I ove godine, od  12. do 14. studenog 2019. u Nacionalnom kongresnom centre Canberra, ACT, Australija, organizirat će se 13. godišnja konferencija MilCIS te se očekuje oko 3.000 gostiju i 110 izlagača iz vojnih i vladinih organizacija, akademije i predstavnika obrambene industrije. 

Uz glavne prezentacije, tehničke prezentacije i panele na MilCIS konferenciji, u sklopu MilCIS-a organizirana je i izložba (EXPO) koja pruža mogućnost izlagačima demonstriranje novih tehnologija i promoviranja proizvoda i usluga sudionicima.

MilCIS je jedina australska konferencija koja se strateški usredotočuje na ključne tehnologije, proizvode, sustave i usluge povezane s vojnim komunikacijama i informacijskim sustavima.

•Polaznici MilCIS Expo-a mogu se prijaviti preko njihovih web stranica - http://www.milcis.com.au/exhibition, te imaju besplatan pristup MilCIS dvorani (Exhibition Hall) i prezentacijama koje se održavaju tijekom cijele konferencije u Kraljevskom kazalištu (Royal Theatre). Polaznici MilCIS Expo NEMAJU pristup prezentacijama na MilCIS konferenciji.

•Sudionici na MilCIS konferenciji plaćaju odgovarajuću kotizaciju za konferenciju (o naknadama vidjeti http://www.milcis.com.au/register) i imaju potpuni pristup svim prezentacijama konferencije (pet paralelnih sjednica uključujući EXPO prezentacije u Royal Theatre), doručak i ručak s proizvodima, pristup dvorani, dnevni konferencijski jutarnji / popodnevni čaj i ručak te konferencijsku večeru.

 Za daljnje informacije molimo kontaktirajte organizatore:

MilCIS Professional Conference Organisers,  Consec – Conference Management

(http://www.consec.com.au/)

PO Box 3127, BMDC ACT 2617 Australia

Tel.: +61 2 6252 1200; Fax: +61 2 6252 1222

Email: milcis@consec.com.au