Gospodarska diplomacija

Diplomacija u službi gospodarstva

TOKYO, 22. rujna 2020.

Besplatni web seminar Poslovne prilike za tvrtke iz EU-a na japanskom tržištu organske hrane i napitaka, 22. rujna 2020. godine, Tokyo, Japan

Besplatni web seminar Poslovne prilike za tvrtke iz EU-a na japanskom tržištu organske hrane i napitaka održat će se 22. rujna 2020. godine od 10:30 do 11:30 sati u organizaciji Centra za industrijsku suradnju EU-Japan. Seminar je prvenstveno namijenjen europskim tvrtkama iz sektora organske hrane i napitaka koje nastoje ući na japansko tržište, ali i tvrtkama iz EU-a koje su već prisutne u Japanu te žele dodatno unaprijediti svoje poslovanje.
Više informacija dostupno je na: https://www.eubusinessinjapan.eu/library/event/webinar-158-opportunities-for-eu-companies-in-japan-organic-food-and-beverage-market.
Prijava: Prijavu je moguće izvršiti do ponedjeljka, 21. rujna 2020. godine. Osobe koje nisu članovi trebaju se prvo registrirati putem web stranice https://www.eubusinessinjapan.eu/user/register. Nakon primljene potvrde o uspješnoj registraciji na web stranice EU Business in Japan, osoba se može registrirati za praćenje web seminara.