Gospodarska diplomacija

Diplomacija u službi gospodarstva

BUDVA, 19. ožujka 2020.

„METUBES'', 19. - 21. ožujka 2020., Budva, Crna Gora

Međunarodni sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo „METUBES“, 29. izdanje, održavat će se od 19. - 21. ožujka 2020. godine u Budvi. Sajam turizma (METUBES) predstavlja mogućnosti turističkog sektora i omogućuje da izlagači potencijalnim klijentima i partnerima pruže potpunu informaciju o turističkim proizvodima koje nude. Tradicionalni sajam turizma obuhvaća prezentaciju turističkih destinacija, smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i usluga, programa turističkih agencija, turističkih prijevoznika te organizatora kongresa, kulturnih, sportskih i drugih događanja.

U okviru sajma, svoju poslovnu nišu uspješno pronalaze i proizvođači, prodavači i distributeri opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, opreme i kozmetike za spa i wellness centre, obrazovne institucije, marketinške agencije i medijske kuće, osiguravajuća društva, telekomunikacijske ustanove, agencije za zapošljavanje i sl.

Sve informacije mogu se dobiti na sljedeće kontakte:

e-mail: turizam@jadranskisajam.co.me

telefon: +382 33 410 407

Zainteresirane hrvatske tvrtke mogu se obratiti Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Kotoru na e-mail kotor@mvep.hr

Više o sajmu:

http://jadranskisajam.co.me/index.php/sajmovi/sajam-turizma.html