Gospodarska diplomacija

Diplomacija u službi gospodarstva

20.07.2015.

AUSTRALIJA - nabava odjeće

Služba tijela državne uprave objavila je natječaj za nabavu standardizirane odjeće. Raspon artikala obuhvaća hlače, suknje, džempere, prsluke, nepromočive jakne, remenje, kravate i polo majice.

Okvirne količine:
hlače (trousers): 125 kom, hlače (pants): 25 kom, suknje:  40 kom, majice: 330 kom, polo majice: 60 kom, džemperi: 30 kom, prsluci: 5 kom, remenje: 30 kom, kravate: 30 kom. Sakoi i vodootporne jakne će trebati povremeno i u malim količinama.

Dobavljač mora biti u mogućnosti isporučiti nove i zamjenske artikle koji su u skladu sa traženim stilom i bojama tijekom cijelog trajanja ugovora (ugovor će se sklapati na tri godine). U obzir dolaze i već gotovi odjevni predmeti kao i oni šivani po mjeri.

Razmatrat će se ponude koje obuhvaćaju sve ili pojedine artikle, a ugovor se može sklopiti s jednim ili više potencijalnih dobavljača. Razmotrit će se i ponude alternativnih proizvoda.

Rok za dostavu ponuda je 14. kolovoza 2015. godine.

Molimo zainteresirane hrvatske tvrtke da za daljnje informacije o natječaju kontaktiraju gospodina Dubravka Belavića u Generalni konzulat Melbourne na e-mail: Dubravko.Belavic@mvep.hr